۱۳۸۹ تیر ۱۳, یکشنبه

با رفتن 150 پرسنل شرکت نفت مرکزی مشکل تهران حل نمی شود . بیخود مردم را آواره نکنید.

بدنبال ابلاغ بخشنامه دولت در خصوص خروج شرکتها از تهران در تاریخ 29 /2/1389 یکی از شرکتهایی که پرسنل دفتر مرکزی آن باید تهران را ترک کند شرکت نفت مرکزی می باشد.

http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=99491

حال در این جا به شرح دلایل ناکارامدی این طرح می پردازیم:

باید به این نکته توجه داشت که شرکت نفت مرکزی شاید کلا 150 نفر پرسنل در تهران داشته باشدودر 19 استان مشغول فعالیت است با انتقال این شرکت به هر جای دیگر جز اختلال در کارهای مناطق وابسته و بازنشستگی افراد کاری وبا تجربه نیز هجوم برخی از افراد به مناطق شاهد چیز دیگری نیستیم وضمنا سبب بیکاری ده ها نفر از پرسنل قراردادی می شویم.

علاوه بر آن انتقال نفت مرکزی و فلات قاره از تهران میلیاردها تومان هزینه در بر دارد تا صرف ساختمان و زمین و مسکن و هیاب و ذهاب و ایجاد زیر ساخت ها نمایند از این گذشته این کار منجر به افزایش تورم در شهرها و مناطق هدف خواهد گردید .بهتر است این کار بصورت تدریجی و داوطلبانه و در چارچوب مصوبه هیئت دولت صورت گیرد.

آیا مسئولان محترم-دولتمردان- نمایندگان مردم در کرسی های دولتی هنگام تصمیم‌گیری برای خروج شرکتهای دولتی از تهران به موارد ذیل توجه داشته اند؟
1. آیا دروازه های تهران را بسته است؟ آیا دور تهران دیوار کشیده اند؟ یا خندق کنده شده؟
2. آیا جلوی مهاجرت روستائیان و اتباع خارجی (افغانی ها) به کلان شهر تهران گرفته شده است؟
3. هر ساله چند نفر به تهران مهاجرت می کنند؟
4. آیا مهاجرت شهرستانی هایی که عمدتاً قشر فاقد تحصیلات (زیر دیپلم یا حداکثر دیپلم) یا دانش فنی هستند و به همین علت در شهر خود امکان اشتغال نداشته اند، به تهران ممنوع است؟
5. آیا با ورود این جمعیت غیر مفید، شهر تهران رو به تعالی پیش خواهد رفت؟ یا بر معضلات افزوده می شود؟ این جمعیت اکثراً در جنوب شهر ساکن می شوند. کافیست نگاهی به صفحه حوادث روزنامه ها بیندازید تا ببینید که ریشه بیشتر حوادث ناخوشایند از جنوب شهر تهران می باشد.
6. آیا با انتقال تعدادی از کارکنان دولت (که عمدتاً تحصیلات بالای دیپلم دارند) به شهرستانها مشکل ازدحام جمعیت تهران حل می‌شود؟
7. آیا صرف خارج کردن تعداد محدودی از کارکنان دولت (که آن هم فقط یک بار عملی است) جلوی رشد بی رویه و جمعیت تهران را می گیرد؟
8. آیا انتقال شرکت با پرسنلی که عمدتاً اهل تهران هستند، همه پرسنل به شهرستانها مهاجرت خواهند کرد؟
الف_ اگر خیر، که با این کار زندگی و کاشانه مردم بیچاره از هم پاشیده می شود
.
ب _ اگر بلی، که با این کار به هدف اصلی خود یعنی "اشتغالزایی" در شهرستانها نخواهید رسید چرا که شرکت با پرسنلش منتقل شده و یکباره نیروی کار جذب نخواهد کرد. دیگر اینکه در وزارت نفت رسم بر اینست که پرسنل از طریق آزمون علمی استخدام شوند نه اینکه نیروهای بومی بدون تحصیلات و تخصص لازم (صرفاً برای ایجاد فرصت شغلی برای بومی ها) استخدام شوند
.
9. آیا به انتقال سطحی نگریسته شده است؟ یک شبه تصمیم گرفته شده؟ آیا مردم، می توانند فرزندان دانشگاهی یا شاغل در شرکتهای خصوصی و دولتی خود را در تهران جا بگذارند و خود بروند؟ این به متلاشی شدن زندگی کارمندان وزارت نفت کمک نمی کند؟
10. آیا خروج شرکتها و کارخانجات صنعتی (با توجه به تعداد بیشتر آنها) و تمرکز آنها در شهرستانها تاثیر بیشتری جهت خروج جمعیت از تهران و ایجاد اشتغالزایی در شهرستانها به طور دائمی تر نخواهد داشت؟ البته با در نظر گرفتن شرایط شاغلان و انتقال طولانی مدت به نحوی که لطمه ای به زندگی احدی وارد نشود.
در پایان لازم به ذکر است لازمه انتقال این است که ابتدا مقدمات و زمینه های لازم برای پرسنل فراهم شود چون در غیر این صورت مانند تمام طرحهای بدون کارشناسی گذشته با شکست مواجه خواهد شد
.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر